Fleckalmbahn Kirchberg Bouwupdate VIDEO

Kirchberg Fleckalmbahn

Fleckalmbahn Kirchberg Bouwupdate VIDEO, we waren afgelopen week in de buurt van Kirchberg waar we in het skigebied van Kitzbühel weer de eerste skikilometers hebben gemaakt van het seizoen 2019/20.

Dan ontkom je er ook niet aan om ook even te kijken bij de werkzaamheden van de nieuwe Fleckalmbahn in Kirchberg in Tirol.

De werkzaamheden vorder zeker. De kabel ligt al op de liftpalen (met het testen zal ongetwijfeld een begin zijn gemaakt) Het dalstation begint ook al de contouren te krijgen van de dal en bergstations die het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg rijk zijn. Mooi afgewerkt met hout dus.

Fleckalmbahn Kirchberg Gondels

Maar ook hebben we de nieuwe gondels gezien en wat zijn deze groot. Echt een slag groter dan de gondels die er normaal op hebben gezeten. De gondels waren allemaal nog ingepakt in pyjama dus helaas konden we niet naar binnen kijken. We verwachten ook zeer comfortabele zitjes. Hieronder de video die wij ter plekke hebben opgenomen.

Fleckalmbahn Kirchberg Gondels

Kirchberg Fleckalmbahn

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht