Fleidingbahn Westendorf Drone Video

Fleidingbahn Westendorf, vandaag was er een leuke video te zien op de facebook pagina van de Bergbahnen Westendorf. Je ziet de werkzaamheden van bovenaf.

Binnenkort staat er ook op deze plek een juweeltje van een nieuwe lift. Deze lift is ook nog eens 500 meter verlengd en de snelheid om naar boven te gaan zal een flink stuk hoger liggen dan de oude Fleidinglift. Maar ook kun je genieten van een extra stuk piste. Afgelopen zomer zijn we met de mountainbike daar naar boven gereden en dat was zeker steil te noemen. Maar vaak als er dan sneeuw ligt denk je …was dat nou zo moeilijk om daar tegen op te fietsen…. maar genoeg over het fietsen ons vizier staat nu al volledig op de winter.

Hieronder staat de video nog die we afgelopen zomer maakte toen we bij de werkzaamheden van de Fleidingbahn gingen kijken.

Wanneer exact deze lift geopend gaat worden is ons nog niet bekend. Officieel gaat SkiWelt openen op 7 december 2019. Of deze lift dan meteen in bedrijf zal worden genomen is nog niet bekend. We gaan het wel zien en vooral beleven. Maar als het zover is zullen we verslag doen.

Westendorf Fleidingbahn

Vos Wintersport beurs oktober 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht