Flipside opzoek naar een teamleider Pinzgau

teamleider Flipside Pinzgau

Flipside opzoek naar een teamleider Pinzgau (mooie functie in Oostenrijk)

Flipside is een reisbureau gespecialiseerd in wintersport groepsreizen. Met ons gaan elk jaar bedrijven, scholen en studentenverenigingen naar de sneeuw in Oostenrijk om de passie voor de wintersport, sneeuw en après-ski te delen. Groepen zijn altijd groter dan 15 personen en sommige groepen zijn zelfs 200+ personen.

Wie zoeken wij?
Voor het winterseizoen zoeken we een teamleider die ons team van reisleiders en ski-instructeurs gaat  aansturen en ook het aanspreekpunt is voor de deelnemers en contactpersonen van de groepen.

Wie ben jij?
We zoeken een Nederlandstalig persoon die al in de Pinzgau woont en ervaring heeft in de wintersportbranche. Ideaal zou zijn als je dit seizoen nog een aantal weken of dagen kan aanhaken bij ons om te zien hoe het er aan toe gaat. Daarna is deze vacature beschikbaar voor winterseizoen 2023 en met de intentie voor langere termijn.

  • Data: Per direct (of binnenkort een paar weken / dagen om te kijken of het wat is) en seizoen 2023 (en daarna met de intentie voor langere termijn).
  • Loon: In overleg.

Flipside

Skills
Deze job is gaaf én pittig. Je kan je voorstellen dat je bij grote groepen goed in je schoenen moet staan. We zoeken iemand met de volgende skills:

  • Ervaring in de wintersportbranche.
  • Ervaring met leidinggeven.
  • Ervaring met begeleiden / spreken voor grote groepen.
  • Zelfstandigheid en volwassenheid.
  • Een frisse blik kunnen werpen op uitdagingen.

Interesse?  Klik HIER om een sollicitatie te doen.

Flipside

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...