Flying Cam Stubaier Gletsjer en meer mooie foto’s

Flying Cam Stubaier Gletsjer en meer mooie foto’s. Vandaag was het genieten op een aantal gletsjers. Wij hadden zelf Jeroen vandaag op de gletsjer van Kaprun zitten maar we zagen ook een geweldige nieuwe Flying Cam vanaf de Stubaier Gletsjer. Bekijk dit maar eens hieronder.

Maar wat een foto’s heeft Jeroen gemaakt zeg op de gletsjer van Kaprun. Bekijk ze hieronder nog maar eens.

Kaprun Kitzsteinhorn 4 nov 2019

Kaprun Kitzsteinhorn 4 nov 2019

Kaprun Kitzsteinhorn 4 nov 2019

… en dan een Apfelstrudel…die ging er waarschijnlijk wel in… en of er nog meer sneeuw komt. De vooruitzichten zijn daarvoor prima, morgenochtend lezen jullie daar meer over in het weerbericht (8:00 uur)

Kaprun Kitzsteinhorn 4 nov 2019 Apfelstrudel

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht