Flying Mozart, Miljoenen project wordt uitgesteld

Flying Mozart
Flying Mozart ©Snow Space Salzburg

Flying Mozart, in Snow Space Salzburg wordt dit miljoenen project een jaar uitgesteld. De reden van dit uitstel is de huidige coronacrisis. Vanaf seizoen 2020/2021 zou de Flying Mozart gerealiseerd zijn, over de geplande verbindingslijn met Flachauwinkl-Kleinarl is nog geen beslissing genomen.

Het Snow Space Salzburg is een fusie met Flachau, Wagrain en Alpendorf, maar is ook een onderdeel van Ski Amadé. Dit jaar zou dan eindelijk de 31 jaar oude lift vervangen worden door een moderne 10 persoonsgondel. De nieuwe zal comfortabeler zijn met meer ruimte, maar ook sneller zijn en meer capaciteit hebben. Het project zou 64 miljoen euro gaan kosten.

Levering vanuit het buitenland twijfelachtig

Voor de bouw van dit project is men afhankelijk van materiaal afkomstig uit Italië en Tsjechië, door de coronacrisis is de levering hiervan de komende maanden twijfelachtig. De onzekerheden zijn gewoonweg te groot, ook vanwege het schema. Daarom is Flying Mozart, één van de twee grote projecten, uitgesteld tot volgend jaar, aldus Wolfgang Hettegger, voorzitter van het bestuur van “Snowspace Salzburg”.

Hier meer over beide projecten waarvan het doorgaan van de Panoramalink nog onzeker is.

Bron: orf.at

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...