Foto Update en Video vanuit Saalbach Hinterglemm

Saalbach

Foto Update en Video vanuit Saalbach Hinterglemm

Van Ron kregen we weer wat nieuwe verse beelden uit het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Ook nog een afdalingvideo vanaf de Bernkogel. Alles is opgenomen op 23 januari 2023.

Afgelopen week waren wij zelf al een kijkje gaan nemen in het Skicircus. Het had toen net gesneeuwd en op de dag kwam er ook nog wel wat naar beneden. Mocht je deze update gemist hebben. HIER kun je hem nog bekijken.

Maar nu eerst de video vanaf de Bernkogel en nog wat foto’s. Zie ook de sneeuw eens. Dat is toch enorm verbeterd en waarschijnlijk komt er nog meer sneeuw bij vanaf en na het weekend. Maar dat kun je lezen in ons dagelijks weerbericht dat klaar staat.

Skicircus

Skicircus

Skicircus

Skicircus

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...