Foto Update Gigijochbahn in Sölden

 

© Kogler Seilbahnen

Gigijoch Bergstion Sölden

Foto Update Gigijochbahn in Sölden

Kogler SeilbahnunternehmenFoto Update Gigijochbahn in Sölden, dit nog geen 3 dagen na de vorige update. We krijgen een hoop foto’s van dit mooie project met dank aan Helmut Kogler van Sebastian Kogler Gesellschaft. Deze firma werkt mee aan de bouw van de nieuwe Gigijochbahn in Sölden en levert ons met enige regelmaat mooie updates. Niet alleen van dit project maar van veel meer projecten waar we jullie doorlopend over informeren.

Nu kregen we weer een aantal foto’s die we niet achter kunnen houden. De vorige update van de Gigijochbahn is niet zo lang geleden maar om het plaatje compleet te houden laten we deze foto’s toch graag weerzien.

Mooi te zien is dat de bouw gestaag vordert. Wat er gebouwd gaat worden is bekend, kom je hier voor het eerst (wat we ons niet voor kunnen stellen) maar je kunt het hier nog is nalezen wat er gebouwd wordt.

Genoeg geschreven hier de foto’s, met dank aan de firma Kogler.

Ook een andere bron van informatie heeft ons weer voorzien van een hoop mooie foto’s. Er is nog een hoop werk te verzetten maar er zit vaart in. Maar ook het Tourismus Verband van Sölden plaatst met enige regelmaat een update van dit project. Tevens vonden we nog wat op Alpinforum aan foto’s. Dan zijn jullie echt weer helemaal up-to-date.

 

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht