Foto Update Serfaus Fiss Ladis 5 maart 2023

Skikaart Serfaus Fiss Ladis

Foto Update Serfaus Fiss Ladis 5 maart 2023

We kregen weer heerlijke foto’s toegezonden vanuit een werkelijke schitterend skigebied. We zouden daar eens een video update willen maken maar de tijd ontbreekt even. Maar gelukkig zijn er volgers van FANtastisch Oostenrijk die foto’s insturen.

Zo kregen we een mooie foto update binnen van zondag 5 maart 2023 en het ziet er echt FANtastisch uit.

Serfaus Fiss Ladis

Serfaus Fiss Ladis

Serfaus Fiss Ladis

Serfaus Fiss Ladis

Serfaus Fiss Ladis

goed te zien de noordhelling en de zuidhelling

Serfaus Fiss Ladis

Serfaus Fiss Ladis

Serfaus Fiss Ladis

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...