Foto Update SkiWelt en Video 4 april 2023

Brixen im Thale 4 april 2023

Foto Update SkiWelt en Video 4 april 2023

Toen we vanmiddag de foto’s zagen keken we wel wat vreemd op. Het is begin april en optisch zien de pistes er geweldig uit. Ook dwalen de gedachten af naar de kerstperiode of de voorjaarsvakantie. Het lijkt wel of de pistes er een stuk beter uitzien.

Ook vroor het de hele dag op hoogte een paar graden. In de dalen kwam het kwik nog wel uit boven de nul graden maar dat is voor begin april redelijk normaal.

Tevens hebben we een klein rondje gemaakt langs de webcams van SkiWelt. Ook daar zie je dat het er allemaal nog prima bij ligt. Bekijk de onderstaande video maar eens.

Komend Paasweekend zijn we in Oostenrijk. De planning is om naar gletsjers te gaan maar wie weet kunnen we ook SkiWelt nog even meenemen. We houden jullie op de hoogte en zullen vanaf vrijdag weer 4 dagen voor jullie op de piste zijn.

Hieronder nog een aantal foto’s van vandaag!

Brixen im Thale 4 april 2023

Brixen im Thale 4 april 2023

Brixen im Thale 4 april 2023

Oostenrijkse Winkel grote banner

Interhome Banner 1250x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...