Foto update vanuit GletscherWelt Weissee 21 april 2024

Gletsjerwelt Weissee

Foto update vanuit GletscherWelt Weissee 21 april 2024

We kregen van Aagtje een foto update aangeleverd van een skigebied die we dit jaar ook hebben bezocht. GletscherWelt Weissee is een skigebied waar de meeste mensen komen met de tourski’s. Op de pistes blijft het dan redelijk rustig, zelf in de vakantiedrukte is dit een skigebied waar het rustig blijft en dat is best lekker.

Wij hebben destijds hier 3 lange afdalingen kunnen ervaren en ook was er toen nog een lift dicht dus er kan meer open zijn. Dit mooie skigebied kun je ook zien liggen als je op het uitzichtplatform op Kaprun bent.

Aagtje was hier met zoon aanwezig en heeft ons de laatste foto’s gestuurd vanuit dit skigebied. Het gebied was ook vandaag voor het laatst geopend dit seizoen. Volgens jaar gaan wij zeker dit gebied weer bezoeken maar zover is het nog lang niet.

Gletsjerwelt Weissee

Gletsjerwelt Weissee

Gletsjerwelt Weissee

Gletsjerwelt Weissee

Gletsjerwelt Weissee

Hieronder nog de belevenissen die wij hadden in het gebied van GletscherWelt Weissee.

GletscherWelt Weissee 3 februari 2024

GletscherWelt Weissee de afdalingen 

GletscherWelt Weissee 18 februari 2024

RTL4 Weer Uttendorf 18 februari 2024

Banner Chalet.nl FANtastischoostenrijk.nl-1250x800-px

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×