Foto Update vanuit Zell am See 23 januari 2023

Zell am See

Foto Update vanuit Zell am See 23 januari 2023

We kregen van Dennis veel foto’s vanuit Zell am See aangeleverd. Zo te zien is het daar ook weer sprookjesachtig wit. Koning winter en Frau Holle hebben weer aardig toegeslagen.

Zell am See

Zell am See Turner

Nederlands Ski en Snowboardmerk weer goed te zien!


Zell am See Turner

Nederlands Ski en Snowboardmerk weer goed te zien!

Zell am See

Zell am See

Zell am See

Fijn dat het ook weer in Zell am See volop winter is en we zijn benieuwd naar nog meer plaatjes en video’s. Ook weer zin gekregen om naar Oostenrijk te gaan. Kijk eens op onze accommodatiepagina.

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×