Foto Update Weissensee Schaatsen

Weissensee

Foto Update Weissensee Schaatsen

Marcel was voor zijn werk weer actief in de omgeving van de Weissensee en heeft meteen de camera gepaht en ons voorzien van een aantal foto’s. Ook is hij live op instagram gegaan.

Woensdag zal hij er waarschijnlijk ook weer zijn maar dat zien we vanzelf wel. Woensdag 31 januari 2024 staat ook de grote wedstrijd op het programma.

Om half 8 in de ochtend start de Alternatieve Elfstedentocht voor de mannen (200 km) en een kwartier later starten de vrouwen en zij rijden ook over 200 km.

Dan nu de foto update.

Weissensee

 

Weissensee

Weissensee

Wellicht morgen op instagram of facebook meer nieuwe beelden.

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×