Fotos en Video werkzaamheden Ellmau

Foto’s en Video werkzaamheden Ellmau.

We hebben weer nieuwe foto’s en zelfs een video vanuit Ellmau. De laatste tijd berichten we veel over Ellmau en de werkzaamheden. Komt ook omdat we daar continue informatie vandaan krijgen.

Vandaag ook weer verschillende foto’s en een video binnen gekregen. We kunnen niet anders doen dan deze te delen ook al hebben we het razenddruk met onze nieuwe site www.fantastischoostenrijk.nl Deze moet volgende week gaan draaien…..

Maar ook om jullie een plezier te doen dan ook maar meteen goed uitpakken met enorm veel fotos die we aantroffen op de facebookpagina van de Bergbahnen Ellmau Going maar zeker ook materiaal die we vonden in onze e-mailbox.

Maar om te beginnen eerst de video waarin duidelijk te zien is dat de kabel werkzaamheden zijn begonnen.

Maar er worden vast meer liften gebouwd in Tirol en het Salzburgerland. Mocht je daarover iets kwijt willen, heb je foto’s of een video je kan en mag alles sturen naar info@fantastischoostenrijk.nl

Overigens morgen komen we met een leuke aanbieding. De voordelen die wij krijgen daar willen we jullie zeker van mee laten profiteren. Hou morgen de website maar in de gaten.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×