Foto’s uit SkiWelt 11 december 2016

Foto’s uit [block]0[/block] 11 december 2016

SkiWelt

Foto’s uit SkiWelt, we kregen vandaag een foto update van Harold Tijssen. Harold is vandaag in dit skigebied en ziet de bewolking opkomen. Bewolking die we al een tijdje heel graag zien komen. Ook omdat daar dus sneeuw bij zit.

Vanavond zou het er uit kunnen gaan sneeuwen en zelfs morgen tot in de dalen. We willen dat nog allemaal zien gebeuren maar het zou al heel leuk zijn als alles morgen in de loop van de dag weer wit is. Helaas is het dan even over met de sneeuw. De zon gaat er weer bijkomen. In het Salzburgerland is de kans dat er meer sneeuw gaat vallen….ook dat gaan we zien en morgen bekijken.

Wanneer de eerste echt dump gaat vallen? …Wie zal het zeggen. Het jaar vordert al aardig maar het gaat komen… Wie weet wanneer?

SkiWelt SkiWelt

Op bovenstaande foto is goed te zien dat de speicherseen al behoorlijk leeg raken. De komende tijd gaat de zon schijnen en waarbij het toch goed gaat vriezen op deze hoogte. De sneeuwkanonnen kunnen aan en nu maar hopen dat er genoeg water is. Wat ons betreft…. zet de pompen maar aan.

Nog een vraag naar jullie toe. Wil je zelf ook een foto update geven over jouw gebied. Stuur dan je foto’s in naar info@fantastischoostenrijk.nl Heb je video’s stuur deze dan in via wetransfer.com op het zelfde e-mailadres. Het zou leuk zijn….

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht