Franz Klammer 70 jaar legenderennen Bad Kleinkirchheim

Franz Klammer

Franz Klammer

Franz Klammer 70 jaar legenderennen Bad Kleinkirchheim

Vandaag was onze Marcel in de buurt van Bad Kleinkirchheim en kon het niet nalaten om bij zijn vroegere trainer te kijken. Niet zo maar een trainer maar de beste skiër die Oostenrijk heeft voortgebracht. Er zijn er natuurlijk meer maar gaat het om een aanspreekbare naam dan is dat natuurlijk Kaiser Franz Klammer.

Vandaag werd Franz alweer 70 jaar. Dat werd in Bad Kleinkirchheim gevierd met een wedstrijd op de ski waaraan diverse oud professionele skiërs aan mee deden. De uitslag deed er natuurlijk niet toe. Overigens was vlakbij Bad Kleinkirchheim op de piste van Sankt Oswald.

Hieronder de live video van Marcel va n vandaag en diverse foto’s.

Franz Klammer 70 jaar

Franz Klammer 70 jaar

Franz Klammer 70 jaar

Franz Klammer 70 jaar

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×