Freaks on Snow Zell am See

© Freaksonsnow.at

Freaks on Snow

Freaks on Snow Zell am See

Freaks on Snow Zell am See is weer terug, nadat vorig jaar Zell am See voor het eerst een piste in de avond openstelde was de woensdag het domein van de Freaks on Snow Night. Elke woensdagavond vanaf 20:00 uur is aan de voet van de cityXpress dalstation in Zell am See een indrukwekkende multimediashow te zien.

Deze adembenemende show gevuld met muziek en een lichtshow tonen snowboarders en freestyleskiërs hun kunsten, de show duurt een uur. Toegang tot dit evenement is gratis en loopt tot 15 maart, alleen 15 februari is door de Nacht der Ballone in Zell am See geen editie.

De Freaks on Snow show zal vanaf aankomende woensdag ook een vervolg krijgen in het Ötztal, namelijk op de Gaislachkogel in Solden. De Freaks on Snow editie in Sölden is dezelfde spectaculaire show als die in Zell am See, met muziek, laser en licht show en de rest.. Deze editie is ook elke woensdag te beleven tot en met 22 maart 2017. Locatie is restaurant Almstube i.c.m. de skischool Sölden-Hochsölden. De toegang is gratis, show begint om 17:30 en eindigt om 21:00 uur.

Meer info: Freaksonshow.at

Skihal.com banner klein

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...