Freestyle night show 2024 in Saalbach

Freestyle night show 2024 in Saalbach

© Saalbach.com facebook

Freestyle night show 2024 in Saalbach. De wekelijkse freestyle show in Saalbach is weer terug, elke donderdag kan men een ongedwongen show verwachten op de Turmwiese in Saalbach.

De show is een wekelijkse aangelegenheid op de Turmweise in Saalbach, een spetterende show met professionele freestylers op skies en snowboards. Zij staan met  hun gewaagde stunts en trucs garant voor een spannend spektakel voor het publiek.

De “mega-kicker”  biedt de atleten de mogelijkheid om hun kunsten te laten zien, deze kicker is speciaal hiervoor ontworpen.

Het zal een avond worden met coole trucs en jumps bijgestaan met pyrotechniek, een saxofoon en een vuurwerkshow.

Heb je nog niet genoeg is er na de show een aftershow party in het Castello!

De show zal iedere donderdag plaatsvinden van 25 januari tot en met 29 februari. De aanvang is om 20:30 uur en de toegang is gratis.

Meer informatie ga naar Saalbach.com.

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×