Frisse dagen richting het paasweekend

Frisse dagen richting het paasweekend

Frisse dagen richting het paasweekend

Het aloude bekende spreuk luidt april doet wat hij wil en daar is geen woord aan gelogen.

Vandaag doet april ook wat het wil met een maximum tussen de 3 en 10 graden, op ongeveer 1500 meter ligt dit rond de -5 graden. Al met name is het in het westen en zuiden overwegend zonnig, elders zal het deels bewolkt zijn.

In het oosten en noordoosten waait er een zwakke tot matige wind terwijl de wind in het noordwesten tot noordoosten krachtig kan zijn.

Morgen weer een mix van bewolking en zon maar het zal droog blijven. De wind waait uit het noordwest tot noordoostelijke richting en is zwak tot matig. Na een frisse start van de ochtend zal het ook niet warmer worden dan 1 tot 10 graden.

Frisse dagen richting het paasweekendPasen

De donderdag voor goede vrijdag wordt ook witte donderdag genoemd. Het zal een overwegend zonnige dag, maar niet geheel onbewolkt worden die fris begint. Uiteindelijk komt het maximum uit op 6 tot 13 graden met een matig tot krachtige wind uit het noordwest tot noord.

Goede vrijdag is het overwegend bewolkt maar de zon zal ook even te zien zijn. Uit de bewolking kan wat neerslag vallen. De wind is matig tot stevig en komt uit het noordwesten tot noordoosten waarbij de temperatuur stijgt tot 4 graden in het noorden en 15 graden in het zuiden.

Hoe het weekend en pasen zal verlopen, morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Oostenrijkse Winkel grote banner

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...