Ga skiën tijdens Pasen en overnacht in NPC!

Ga skien met Pasen ChaletsPlus

Ga skiën tijdens Pasen en overnacht in NPC

De Paasdagen staan bijna voor de deur en hoe kun je die dagen beter invullen dan door naar de Oostenrijkse bergen te gaan? Het is immers de laatste mogelijkheid van het winterseizoen om nog één keer met de verse sneeuw onder je ski’s van het adembenemende landschap te genieten en van de pistes af te razen! In dit blog lees je waarom het een goed idee is om het wintersportseizoen af te sluiten tijdens de Pasen in een Nationalpark Chalet (NPC) in Neukirchen am Grossvenediger.

Goede Ambiance

Terwijl in heel Europa eind maart de lente haar intrede doet, houdt het Alpenlandschap nog even vast aan de winterse charme. Dit gebeurt echter wel in combinatie met het voorjaarszonnetje. Dat zorgt voor aangename temperaturen en vrolijke wintersporters, waardoor de sfeer op de pistes en in het NPC alleen maar beter wordt!

Meer Tijd

De perfecte sfeer is niet het enige voordeel van een skivakantie tijdens Pasen. Veel mensen zijn namelijk ook vrij van hun werk en hebben dus simpelweg meer tijd om te genieten van alles wat de wintersport zo fantastisch maakt. Bovendien kun je, als Pasen plaatsvindt in of na het laatste weekend van maart, langer genieten van het daglicht omdat de klok eind maart een uur vooruitgaat. Hierdoor worden de dagen langer en blijft het dus langer licht.

Ga skien met Pasen ChaletsPlus

Het Terras Op

Après-ski is een van die fantastische ‘onderdelen’ van de wintersport. Als het koud is, wordt dit fenomeen over het algemeen binnen uitgevoerd. Tijdens Pasen is het echter aangenamer om heerlijk buiten in de voorjaarszon te après-skiën. Na een lange dag op de piste kun je ontspannen op een zonovergoten terras en genieten van een welverdiend typisch Oostenrijks drankje. Het gevoel van de zon op je gezicht in combinatie met de koude berglucht maken het après-skiën tijdens Pasen heerlijk. Van de zon kun je natuurlijk ook genieten bij je chalet, alle Nationalpark Chalets zijn namelijk voorzien van een balkon.

Geen Wachtrij

Wat het skiën tijdens Pasen extra fijn maakt, is dat het op de pistes in de buurt van het NPC veel rustiger zijn dan bijvoorbeeld in de maand februari. Omdat anderen vaak denken dat je eind maart te laat bent en niet meer van besneeuwde pistes kunt afdalen, is het heerlijk rustig op de pistes en kun jij nog genieten van de schitterende afdalingen zonder lang te hoeven wachten bij de skilift!

Voordelig

Naast alle eerder benoemde voordelen is er nog een positief aspect aan het op skivakantie gaan tijdens Pasen en om dan te overnachten in een Nationalpark Chalet: de prijzen zijn tijdens deze feestdagen namelijk relatief gunstig, zeker in vergelijking met weken zoals de kerst- of voorjaarsvakantie. Als gast in het NPC profiteer je dus van voordelige tarieven.

Perfecte Gelegenheid

Al met al is een skivakantie in Oostenrijk tijdens Pasen dé uitgelezen mogelijkheid om het wintersportseizoen goed af te sluiten en te verblijven in een schitterend chalet in Neukirchen am Grossvenediger. Raap je wintersportspullen bij elkaar, boek een chalet en zorg dat je helemaal klaar bent om te genieten, want de Paasdagen zijn daar de perfecte gelegenheid voor!

Ga skien met Pasen ChaletsPlus

ChaletsPlus Banner Groot

Dit vind je ook FANtastisch...

×