Gaan de temperaturen weer omhoog?

Gaan de temperaturen weer omhoog? Na een aantal dagen met veel neerslag, overstromingen en onweer gaan we langzaam richting stabieler weer. Maar geheel droog zal het nog niet zijn.

Vrijdag en gisteren waren twee dagen met veel neerslag en na al het noodweer gaan we nu naar een wat rustiger weertype. Vandaag beperkt de neerslag zich tot het oosten van het land waar de buien zeer stevig kunnen zijn. Het westen zal overwegend zonnig zijn maar een bui is niet uitgesloten. De wind waait zwak tot matig vanuit het noordwesten tot noord, de wind kan in het oosten stevig zijn. Maximum zal vandaag uitkomen tussen de 17 tot 27 graden.

Noodweer CampingWelt Brixen im Thale 19 augustus 2022

Noodweer die afgelopen vrijdag ook de camping in Brixen im Thale trof.

Morgen de nieuwe week en weer buien met name in de oostelijke helft van het land die af en toe weer hevig kunnen zijn. In het westen en zuiden blijft het droog en overwegend zonnig. De wind waait zwak tot matig vanuit noordelijke richtingen die in het oosten krachtig kan zijn. De temperaturen stijgen tot maximaal 19 tot 27 graden.

Dinsdag weer een tweedeling met zonnig en droog weer in het westen en nat in het oosten. De neerslag zal wel in de loop van de dag afnemen en tegen de avond zal het ook daar overwegend droog zijn. In het bergen en oosten waait er een stevige wind uit het noorden tot noordwesten. Maximum ligt vandaag tussen de 20 en 29 graden.

Verdere trend

Woensdag nog af en toe wat regen maar voor de rest zonnig maar bewolking zal er ook zijn. Maximum ligt tussen de 23 en 29 graden.  Donderdag weer een tweedeling in het land waar het droog en zonnig is in het westen en regen- en onweersbuien vallen in het oosten. De wind waait stevig uit het noorden tot oosten met een maximum tussen de 24 en 31 graden.

Lees ook: Noodweer en bliksem trof ook de camping in het Brixental

Morgen weer meer weer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Weersverwachting per streek:Chalet.nl grote banner 900-600

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...