Gaat Koning Winter eindelijk op vakantie

Gaat Koning Winter eindelijk op vakantie. De paar dagen sneeuw is mooi voor de gebieden die open zullen blijven tot Pasen.

Vandaag is hier nog niet veel van te zien er valt nog steeds sneeuw alleen niet meer zo hard als de afgelopen dagen. Met een wind vanuit het noordwesten zal het iets warmer worden dan gisteren. De kou zorgt er wel voor dat het op de gletsjers weer koud gaat worden tot wel -12 graden. De zon zal zich weer laten zien met in het oosten de grootste kans. Maximum ligt vandaag tussen 2 en 8 graden.

Morgen is het begin van de verbetering met stijgende temperaturen en de zon zal zich vaker laten zien. Door een uiteenlopende richtingen waaiende wind die matig tot krachtig is zal het iets warmer worden dan een dag eerder. Ook op circa 1500 meter zullen de temperaturen boven het vriespunt uit komen. In het begin waait er nog een zwakke wind die in de middag aanwakkert tot een stevige wind uit het westen.

Verdere trend

Dinsdag zal alleen in het zuiden de zon te zien zijn elders is het bewolkt waaruit enkele regenbuien uit vallen. De sneeuwgrens ligt tussen de 1000 en 1700 meter. Het waait matig tot krachtig uit het zuiden tot westen met verder stijgende temperaturen naar 6 tot 15 graden. Woensdag zal het nog milder worden met een maximum tussen de 11 en 19 graden. Ten noorden van de Alpen kunnen er enkele regenbuien vallen wat tussen de 1300 en 1900 als sneeuw zal gaan vallen.

Hoe het verder gaat verlopen morgen. meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Turner Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...