Gabi meldt FANtastisch weer op Kitzsteinhorn VIDEO

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter

Kitzsteinhorn, Gabi is vanochtend live gegaan op onze facebook pagina en het zag er weer FANtastisch uit op de Kitzsteinhorn. Gisteren was er nog wat sneeuwgevallen en je kon goed zien dat de omstandigheden op de gletsjer aardig zijn verbeterd. Omdat het ook wat kouder is geworden hebben ook de sneeuwkanonnen haar werk weer gedaan, sterker nog ze stonden nog aan. Kijk maar.

Hoe het in de middag was op de Kitzsteinhorn? We zien op de webcams dat de bewolking toch toe genomen is. Westwaarts op de Stubaier- en Pitztaler gletsjer is dat goed te zien.

Hoe het weer er uit gaat zien op de gletsjers? Vanochtend schreef onze weerman Jeroen al dat het in het weekend behoorlijk zou kunnen gaan waaien in het hooggebergte. We gaan het wel merken of het weer gaat stormen. Maar we zien toch ook dat er wellicht weer wat sneeuw gaat komen op zondag.

Dat zou voor ons zelf goed nieuws zijn want wij zitten immers van 7 t/m 10 november 2019 in Sölden waar wij weer wat verschillende ski’s van Turner gaan uittesten. Maar kijk zelf hieronder maar. Wil je nu echt weten wat het weer gaat doen na bestudering van de professionele kaarten, kijk dan morgenochtend maar. Vanaf 8 uur staat er weer een weerbericht klaar.

Bergfex Kitzsteinhorn 1 nov 2019

Bergfex Pitztaler Gletsjer 1 nov 2019

Bergfex Sölden 1 nov 2019

Reclamelab

Turner Banner

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht