Gabi op cursus

Ook bergwandelgidsen moeten zich regelmatig laten bijscholen en op cursus. Dit om altijd up-to-date te zijn met alle EHBO vaardigheden, nieuwe oriënteringstechnieken, kennis over tourenplanning, weerkunde en, in dit geval, ook sneeuw- en lawinekunde. In deze vlog laat Gabi een compilatie zien van haar cursus en training voor bergwandelgids en sneeuwschoengids. Vanaf 2019 kan je bij Holiday Hikes namelijk ook terecht voor sneeuwschoen-touren, camps en workshops! Kijken jullie mee?

Snowshoe hiking training winter 2018

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×