Gabi trapt winterseizoen af op Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Gabi was vandaag op de Kitzsteinhorn en als je echt dagelijks het nieuws volgt op FANtastisch Oostenrijk dan weet je dat deze gletsjer open is gegaan voor de wintersporters. Ook het weer was FANtastisch precies zoals weerman Ronaldo had voorspeld en er komen nog meer mooie dagen aan.

Natuurlijk ging Gabi ook live op facebook.

De kop is er af voor Gabi en die zal in de sneeuw blijven staan tot mei of wie weet wel juni 2019. Wie zou dat ook willen? Voor ons zelf is het nog 1 weekje wachten op de eerste skimeters. Dat zal volgende week zaterdag zijn in het gebied van….. lees dat morgenochtend maar waar dat is. Zondag 20 oktober is de planning om ook naar de Kitzsteinhorn te gaan. Wij kunnen niet wachten na het zien van deze beelden. We houden jullie zeker via de sociale media kanalen op de hoogte.

Kaprun Kitzsteinhorn

De webcams waren overigens ook een plaatje. Kijk maar.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht