Gabi´s eerste skidag op Kitzsteinhorn Kaprun

Gabi´s eerste dag op Kitzsteinhorn, het eventjes geduurd, maar ook Gabi is inmiddels begonnen met haar seizoen. Kijk mee met haar eerste skidag op de Kitzsteinhorn. Naast heerlijke pistes, heeft ze ook wat buckels gevonden. Samen met haar broertje @pat.andrei laat ze zien dat dit een goede manier is om je techniek te verbeteren!

Gabi´s eerste dag op Kitzsteinhorn 2019

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht