Gaislachkogelbahn Sölden in 360º

Gaislachkogelbahn Sölden
Gaislachkogelbahn Sölden

Gaislachkogelbahn Sölden in 360º,  deze lift brengt je in twee secties naar de top op 3.040 meter, waar je naast een FANtastisch uitzicht ook het inmiddels wereldberoemde ICE Q restaurant en 007 Elements bevinden.

De eerste sectie brengt  je vanaf het dalstation in Sölden op 1.363 m. met een 8 persoonsgondel naar het bergstation van de eerste sectie op 2.174 meter waar je kan overstappen in een 28 persoons gondel die je naar 3.040 meter brengt. Eenmaal boven kan je genieten van het uitzicht waar je een bezoekje kan brengen bij het 007 Elements. Zoals je weet is Spectre deels in Sölden opgenomen. In een gebouw van 1.300 vierkante meter kan je een unieke James Bond ervaring beleven waarbij de bezoekers meegenomen worden in een interactieve, audiovisuele trip, via verschillende ruimtes.

Het laatste deel is door Sölden opgenomen door middel van een 360º camera, de beelden kan je op de pc, telefoon of tablet bekijken. Met de muis of vinger te bewegen op het scherm kan je rondom je heen kijken. De beelden komen uit 2016, 007 Elements bestond toen nog niet.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

1 reactie

  1. Pascal T schreef:

    Is het laatste station niet een 20 persoons gondel? Daar kom ik op als ik de stoeltjes tel ;). Of rekenen ze ook nog staan-plaatsen mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht