Garnitzenklamm een FANtastische klamm

Garnitzenklamm

Garnitzenklamm een FANtastische klamm

Een tijdje geleden schreven we over de Garnitzenklamm. Dit was de aanleiding voor Jan Stoof om ons te “bombarderen”met foto’s vanuit deze klamm. Uiteraard gaan we deze met jullie delen.

Hier een paar foto’s van de Garnitzenklamm. In de tocht die je daar kan maken zitten 9 bruggen en na de negende brug kan je over de weg en door het bos terug. Door het 4 de deel is aardig pittig je kan dan door naar de Kuhwerger Alm, wat best nog een stukje is. Vandaar ook weer terug over de weg en door het bos naar de parkeerplaats. We hebben over het hele stuk incl een stop bij de Kuhweger alm ongeveer 7 uur gedaan, alleen de klamm is een heel stuk minder in tijd gemeten.

Garnitzenklamm

Garnitzenklamm

Garnitzenklamm

Garnitzenklamm

Garnitzenklamm

Garnitzenklamm je zou ze beter niet tegen kunnen komen, toch?


Garnitzenklamm

Wat je al niet met oude bergschoenen kunt doen

Garnitzenklamm

Garnitzenklamm

Garnitzenklamm

Jan bedankt voor je vele foto’s en als iemand anders zich geroepen voelt een andere klamm eens onder de aandacht te brengen…mail ons op info@fantastischoostenrijk.nl Maar een bericht en stuur daar dan ook wat foto’s bij.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...