Gasongeval in Scheffau 2 doden bij de Jochstubn

Jochstubn Scheffau

@foto Zoom.tirol

Gasongeval in Scheffau 2 doden bij de Jochstubn, in het gebied van SkiWelt Wilderkaiser zijn tijdens werkzaamheden bij de Jochstubn 2 doden gevallen. De 2 mannen waren aan het werk buiten de hut in een put. Daar heeft zeer waarschijnlijk gas gelekt, Een visser, die bij de speichersee zat te vissen, was getuige en heeft nog geprobeerd de 2 technici te helpen maar helaas. De 2 mannen zijn door verstikking om het leven te komen.

Om half 12 gebeurde dit zware gasongeluk. De 2 monteurs kwamen uit Niederösterreich en waren 52 en 57 jaar.

Jochstubn Scheffau

@foto Zoom.tirol

De vissers rook onraad omdat hij van afstand hoorde dat ze een probleem hadden er werd luid geschreeuwd vanuit de put. De 2e man is toen de put in gegaan en de visser had alles gadegeslagen. Er kwam niemand meer de put uit en is toen gaan kijken. De Visser is de put ingegaan en trof op de bodem de levenloze lichamen aan. Zelf heeft de visser ook gas binnen gekregen en is ook per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Kufstein. De visser is weer ontslagen uit het ziekenhuis.

De oorzaak van dit ongeluk wordt nog onderzocht.

VIDEO: Klik HIER dan zie je de video van de Tiroler Tageszeitung

Bron: Tiroler Tageszeitung

Alpen Reizen

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht