Gebieden in Oostenrijk gaan weer open!

Gebieden in Oostenrijk zijn blij dat men weer open gaat. Vandaag, 29 mei 2020, hebben vele VVV’s, Bergbahnen etc. naar uit gekeken. Er mag weer veel open in Oostenrijk. De liften zijn ook weer in bedrijf en op sommige gletsjers kun je ook alweer skiën. Bekijk ons bericht maar eens dat we vandaag hebben geschreven (ook zijn daar beelden te bekijken)

Maar deze blijheid zien we ook terug op allerlei zaken die gepost zijn op facebook. Hieronder zien jullie er een aantal.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Werken in Oostenrijk sep 2019

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...