Gecombineerdelift Zinsbergbahn draait rondjes

Brixen im Thale Zinsbergbahn 1e gondel hangt

Gecombineerdelift Zinsbergbahn draait rondjes. Ook het project van de Zinsbergbahn in Brixen im Thale nadert zijn einde en dat betekent ook …. het begin van een mooi winterseizoen. De oude lift is dood leve de nieuwe.

We hebben menig update gemaakt bij deze lift jaar maar nu gaat ie toch echt heel snel in bedrijf. De verwachting is 7 december 2019.

Nu kwamen wij op de facebookpagina van SkiWelt en daar staat op dit moment een leuke video. Een opname van deze gecombineerde lift. Dat betekent dat er dus zowel een stoeltje en een gondel aan de kabel hangt. Natuurlijk zijn er ook twee in- en uitgangen bij het dal- en bergstation.

De gondels en stoeltjes hebben nog een witte pyjama aan maar die zal weldra worden verwijderd.

In oktober waren we nog bij de bouwplaats. Heb je dit gemist dan kun je dit HIER nog eens bekijken. We gaan echt binnenkort zeker een nieuwe update ter plekke maken bij deze gecombineerde lift. Maar dit zal na 7 december gebeuren dan gaat het skigebied pas op zijn vroegst open. Nog even geduld.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht