Geduld het mooie weer komt er aan

Kitzbühel Schwarzsee Wilderkaiser Topfoto

Geduld het mooie weer komt er aan

Vanaf woensdag zal de zon meer en meer zichtbaar zijn, maar geheel onbewolkt en droog zal het waarschijnlijk niet zijn.

Vandaag is een aanloop richting weersverbetering. Vanuit het noordwesten trekken er wolken over het land waaruit het nodige aan regen en onweer valt. Toch blijft het in het oosten en zuiden aanvankelijk droog en zonnig. Echter zullen in de loop van de dag ook hier de buien arriveren. Terwijl de neerslag richting het zuidoosten het land verlaat zal de zon in de middag zich weer in het westen laten zien. Met een krachtige tot stormachtige wind uit het westen lopen de temperaturen uiteindelijk op naar 21 tot 28 graden.

Dinsdag zal de zon onder invloed van een hoge drukgebied veelvuldig te zien zijn. Toch blijft het niet onbewolkt met name richting het oosten kunnen er enkele stapelwolken vormen maar een regen of onweersbui is onwaarschijnlijk. De maximum zullen tussen de 20 en 28 graden liggen.

Verdere trend

Weer Oostenrijk 12 juni 2022

De tweede helft van de week zullen we  de zon meer gaan zien en er zullen hogere temperaturen zijn. Op woensdag zullen er in de bergen nog enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Zware regen en onweersbuien kunnen ook donderdag in de bergen gaan vallen als mede in het zuiden van het land.

Op alle dagen zal het maximum tussen de 23 en 31 graden uit gaan komen.

Hoe alles gaat ontwikkelen morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×