VIDEO Geheime piste Ellmau de Schmiedalmafdaling

Ellmau Schmiedalm

We brengen een piste in beeld die vaak wordt overgeslagen. Terwijl het toch in de vakantietijd zoals de Kerst en Krokus best druk kan zijn op andere pistes. Eerder hadden we al een andere piste laten zien die we ook bestempelen als vergeten piste. Mocht je deze hebben gemist klik dan HIER (het is de Götschenafdaling in Brixen im Thale)

Waarom worden deze pistes dan toch overgeslagen?

Dit kan tal van redenen hebben. BV De piste ligt nu niet echt op een doorgaande route of ..en dat is wellicht zeker van toepassing bij deze lift…het is een lange sleeplift en met al die moderne liften in de gebieden hebben we geen zin meer om in een sleeplift te staan. Wij denken daar anders over. Wij kijken vooral naar de piste en hoe kun je daar het beste vanaf knallen. De Schmiedalmafdaling in Ellmau is zo’n piste. Probeer hem maar eens uit.

Ellmau Schmiedalm naar Scheffau

Maar aan het einde van de Schmiedalmafdaling ligt ook een skiroute naar Scheffau. Deze route is niet altijd geopend maar afgelopen winterseizoen zeker wel (veel sneeuw gevallen maar dat wisten jullie al) De skiroute gaat door het bos en is meer een Skiweg maar het is er absoluut erg mooi en je skiet er rustig doorheen. Zeker een aanrader als het net heeft gesneeuwd. Je skiet door een ansichtkaart.

We hebben dit alles opgenomen en deze video kun je hieronder bekijken.

Er ligt overigens nog een piste die vaak wordt overgeslagen. Naar deze lift gaan 2 pistes naar toe. Binnenkort leggen we ook deze afdalingen vast op beeld. Ook dit zijn afdalingen die zeker leuk en goed te noemen zijn.

Wordt vervolgd

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht