Geld besparen op je wintersportvakantie

Geld besparen op je wintersportvakantie

Kaprun Kitzsteinhorn

Minder kwijt zijn aan je droomvakantie is nooit verkeerd. Dit is zeker het geval wanneer het gaat om een wintersportvakantie. Door deze te boeken bij een touroperator bespaar je jezelf niet alleen veel moeite, maar ben je meestal ook goedkoper uit.
Summit Travel eigenaar en wintersportspecialist Robert Flik geeft aan dat je bij een touroperator vaak voordeliger uit bent t.o.v. de diverse moderne boekingssites.  ?Het lijkt qua prijs aantrekkelijk om je reis zelf samen te stellen. In 90 procent van de gevallen is dit echter niet zo en betaal je zelfs meer.?

Gunstige deal
Touroperators hebben vaak gunstige deals en contracten bij de verschillende accommodatie- en vervoer aanbieders. Voor hen zijn touroperators namelijk een zeer waardevol distributiekanaal. Deze ontvangt hiervoor commissie die deels wordt doorgegeven aan de klant. ?Helaas hoor je vaak dat touroperators daardoor duurder en dus onaantrekkelijker zijn om bij te boeken. Onterecht, want deze commissie is het bestaansrecht van een touroperator en maakt het zeker niet onvoordeliger om te boeken.?

Het voordeel van goede service
Een ander voordeel van het boeken bij een touroperator is dat je zelf bijna niks hoeft te regelen. ?Een touroperator verleent de service om reizen met zorg samen te stellen en waar mogelijk, tot in de puntjes te regelen. Dit bespaart je natuurlijk een hoop tijd en moeite.?

Maar neem zelf is de proef op de som. Vergelijk en je komt er zelf ook achter. Succes met het boeken van jullie accommodatie. Weet ook dat het in de krokusvakantie steeds moeilijk wordt om te boeken. Wees er snel bij. De reden is dat in de ons omringende landen ook vakantie wordt gevierd in exact dezelfde periode.

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...