Geleidelijk droog en mooi nazomerweer

Geleidelijk droog en mooi nazomerweer, richting het weekend oplopende temperaturen tot wel 27 graden. Maar eerst nog wat regen trotseren.

Dankzij een nacht met veel neerslag begint vandaag met bewolking waaruit wat regen kan vallen maar geleidelijk wordt het droog. Behalve in de bergen en in het zuiden hier is er een kans dat er toch wat neerslag gaat vallen. De maximum temperaturen stijgen naar 16 tot 23 graden, op 2000 meter wordt het niet warmer dan 5 tot 8 graden.

De dinsdag belooft een mooie dag te worden met veel zon waarbij de ochtend start met mist, die zal oplossen zodra de zon er meer en meer bijkomt. Ook qua temperatuur wordt het een mooie nazomerse dag met temperaturen oplopend naar 19 tot 23 graden, op 2000 meter liggen de temperaturen tussen de 8 en 14 graden. In het zuiden en zuidwesten kunnen sommige mistvelden echter hardnekkig zijn en bovendien blijven er hier en daar dikke wolken boven de bergen hangen.

weerbericht

Woensdag wordt weer een mooie dag en lekker warm de dag start weer met wat mist die weer verdwijnt zodra de zon opkomt. In de namiddag vormen er zich enkele wolken waaruit op de hoofdkam van de Alpen wat neerslag  kan vallen. Het wordt niet koud met een maximum tussen de 20 en 28 graden.

Verdere trend is dat op donderdag begint met zon maar in de loop van de dag kunnen er wolken ontstaan waaruit regen kan vallen, de kans hierop is vooral groot in het noordoosten van het land. De temperaturen stijgen naar 22 tot 27 graden. In grote delen van Oostenrijk zal er op vrijdag weer veel zon zijn echter kunnen er in de bergen en in het zuiden gedurende de dag ook enkele dikke wolken en onweersbuien ontstaan. Temperaturen zullen liggen tussen de 20 en 27 graden.

weerbericht

Of dit zich voortzet in het weekend lezen jullie meer in de komende berichten.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Saalbach
Nog even en wij staan weer op de latten, foto Saalbach februari 2020.

Turner Banner

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Solden grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

CMP Grote Banner 2020

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht