Gelimiteerde dagkaarten WK Saalbach 2025 binnenkort te koop

Gelimiteerde dagkaarten WK Saalbach 2025 binnenkort te koop

Audi FIS Ski Weltcup Finale 2024 // 16.03.2024
Copyright: saalbach.com, Daniel Roos

Gelimiteerde dagkaarten WK Saalbach 2025 binnenkort te koop

Met minder dan 250 dagen te gaan komt het WK in Saalbach Hinteglemm snel dichterbij.

Onder het moto “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” start op 10 juni een zomeractie met beperkte dagkaarten voor de FIS Alpine World Ski Championships Saalbach 2025. Via de ticketshop zijn er een aantal beperkte dagkaarten voor de wedstrijden van de wereldkampioenschappen skiën 2025 in alle categorieën verkrijgbaar.

Zwölferkogel Saalbach Hinterglemm

Zicht op de Zwölferkogel

Voorbereiding in volle gang

Over minder dan 250 dagen zal dan eindelijk het startschot gegeven worden voor het unieke skispektakel in Saalbach Hinterglemm. De voorbereidingen zijn in volle gang en de laatste details worden afgerond. Van 4 tot 16 februari 2025 is het FIS Alpine World Ski Championships weer terug in Saalbach Hinterglemm!, iets waar de hele provincie Salzburg erg naar uitkijkt.

Focus openbaar vervoer

De focus ligt op het openbaar vervoer die ervoor moet zorgen dat de 15.000 fans elke dag bij het finishstadion worden verwacht. Zo zal het station van Maishofen-Saalbach verbouwd worden.

Maar aankomen per ski is ook mogelijk.

Dankzij het aanbod en de ultramoderne infrastructuur van het Skicircus kunnen skifans rechtstreeks naar de wedstrijden op de Zwölferkogel skiën zonder naar een parkeerplaats te hoeven zoeken. Er zijn ook geen beperkingen voor de skiërs.

Ki West busrit van 3 minuten

Ki West busrit ter illustratie

Tickets

Er zijn nu al voordeelpassen verkrijgbaar, die tot 15 procent goedkoper zijn dan dagkaarten voor dezelfde periode. Elke voordeelpas is ontworpen als een meerdaags ticket voor één persoon en is niet gepersonaliseerd,

Dat betekent dat het, indien nodig is, kan worden overgedragen aan andere personen en is geldig voor de betreffende race.

De prijslijst kan je hier vinden, meer informatie ga naar saalbach2025.com

Lees ook eerdere berichtgeving over het WK in Saalbach.

Bron: Saalbach.com

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Chalet.nl FANtastischoostenrijk.nl-1250x800-px

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×