Generali Open Tennistoernooi Kitzbühel verschoven?

Generali Open Kitzbühel

Generali Open Tennistoernooi Kitzbühel verschoven? Afgelopen vrijdag heeft de ATP meegedeeld dat alle graveltoernooien in de zomer worden afgelast. Daaronder ook het beroemde gravel toernooi van Kitzbühel.

Ook dit jaar zou het Generali Open in Kitzbühel gehouden worden van 25 juli tot en met 1 augustus 2020. De komende tijd gaat de ATP wel bekijken of sommige toernooien later in het jaar alsnog gespeeld zouden kunnen worden.

Het zou kunnen zijn dat het toernooi verplaatst wordt naar een datum ergens in september. Dat zou heel mooi zijn want dan zou dit toernooi een goede voorbereiding zijn op het toernooi van Roland Garros dat in Parijs gehouden wordt van 20 september tot en met 4 oktober 2020.

Mocht het toernooi medio september gehouden worden in Kitzbühel dan is er zeker meer te zien. Ergens in de omgeving zal er ongetwijfeld weer een almabtrieb gehouden worden en de omgeving is erg uitnodigend om er op uit te trekken.

Om nog wat beelden te bekijken van vorige edities van het tennistoernooi in Kitzbühel staan hieronder nog wat beelden.

Hieronder nog een video van Robin Haase en zijn gewonnen finale in 2012 tegen Philipp Kohlschreiber.

Meer informatie tref je aan op www.generaliopen.com

Generali Open Kitzbühel

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...