Genieten van een zomers weekend

Wochenbrunner Alm met uitzicht op St Johann Kitzbüheler Horn

Genieten van een zomers weekend met veel zon en neerslag, vanaf maandag lijkt het herfstachtig te worden

Maar eerst vandaag nog genieten van veel zon echter kunnen er in de loop van de dag in het oosten en in de bergen een paar wolken verschijnen. Het wordt warm met temperaturen tussen de 23 en 29 graden, op 2000 meter blijft dit steken op 11 tot 16 graden. De ochtend begint het met een paar mistvelden. Uit de wolken kan er lokaal een onweersbui vallen dit alles met een lichte tot matige wind.

De zondag brengt ook zon en is het heet met een maximum tussen de 25 en 31 graden. Echter blijft het in het oosten iets achter qua temperatuur met name Vorarlberg waar het maximaal 23 graden gaat worden. In de loop van de dag zullen vanuit het westen steeds zwaardere bewolking het land binnen trekken waaruit zware buien en onweersbuien zullen ontstaan. Deze zal zich in de loop van de dag steeds verder uitbreiden richting het oosten. Eerst is er een zwakke wind uit het zuidoosten tot oosten maar in de onweersbuien zal dit sterk aantrekken. Een voorbode van wat er na het weekend staat te verwachten.

Verdere trend

herfstachtig

Maandag zal de dichte bewolking de overhand hebben nadat een koufront het land heeft gepasseerd. Vanaf de vroege ochtend brengt het regen en lokaal onweersbui met zich mee. Er kan een opklaring tussen zitten maar de bewolking en kans op neerslag heeft de overhand.

Met een stevige wind uit het westen wordt het niet warmer dan 18 tot 23 graden.

Ook dinsdag veel regen met een frisse wind uit het noorden, het zal vergelijkbaar zijn als de maandag met een maximum van 17 tot 23 graden.

herfstachtigHoe alles er verder uit komt te zien morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Superskicard

© superskicard.com

Envino Imst Daan

Daan en Lizanne verwelkomen jullie graag in het oude centrum van Imst. Schustergasse 4, 6460 Imst

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...