George Ezra opent Spring Blanc in Ischgl

George Ezra © Adam Scarborough

© Adam Scarborough

George Ezra opent Spring Blanc in Ischgl

Op 30 maart 2023 begint de voorjaarsconcertenreeks in Ischgl beter bekend als “Spring Blanc” Met George Ezra als de headliner van de Top of the Mountain Spring Concert.

Het voorjaar is Ischgl nog steeds in winterse sferen waar 90% van de Silvretta Arena boven de 2.000 m ligt. Eind maart is het nog steeds mogelijk om te genieten van perfect geprepareerde pistes, prachtige lentesneeuwcondities en skiplezier met lenteachtige temperaturen.

Dit is ook het moment van de evenementenreeks “Spring Blanc” een kleurrijk programma vol culinaire hoogstandjes en muziek. Hoogtepunt is toch wel de 2023 editie van de Top of the Mountain Spring concertreeks. Dit jaar maakt George Ezra zijn Ischgl-debuut op de legendarische “Ischgl Stage”.

George Ezra

George Ezra is en singer-songwriter uit het Verenigd Koninkrijk. Hij werd al op 19 jarige leeftijd ontdekt en mocht gelijk optreden tijdens het wereldberoemde Glastonburry festival. Hierna volgden diverse wereldhits zoals zijn hitsingle “Budapest”. Zijn twee albums “Wanted On Voyage” (2014) en “Staying At Tamara’s” (2018) zijn inmiddels al 2 miljoen keer over de toonbank gegaan.

Inmiddels is zijn derde album “Gold Rush Kid” uit waarvan hij in Ischgl een aantal nummers zal gaan spelen.

Sun © TVB Ischgl

© TVB Paznaun – Ischgl

Spring Blanc – wintersport tot begin mei

Naast de Top of the Mountain concert kan iedereen, of je nu een gepassioneerde skiër, zonliefhebber, fijnproever of muziekliefhebber bent, de nieuwe serie evenementen ‘Spring Blanc’  vieren. Het biedt veel redenen om de lente op de witte hellingen van Ischgl te vieren. Op het programma staan onder meer ‘sun.downer’, ‘mountain.breakfast’ en ‘dine.around’ naast de Top of the Mountain Spring, Paas- en Slotconcerten, het festival op de Alp Trida en nog meer muzikale hoogtepunten. Zon, bergen en perfecte sneeuw inbegrepen.

top of the mountain closing concert with zucchero at idalpe, ischgl, 30.4.2017

© TVB Paznaun – Ischgl

Top of Mountain Concert

Ieder jaar vind traditioneel een Top of Mountain concert plaats, alleen tijdens het Corona jaar vond dit niet plaats. Grote artiesten traden de afgelopen edities op tijdens de opening of sluiting van het seizoen. Zo sloot Helene FischerAndrea BergMariah CareyAlicia Keys, Elton John, NickelbackRobbie WilliamsMuseKylie Minoque, RoxetteKaty PerryThe KillersZucherro, Tina Turner, Pink, Eros Ramazzotti, Simply Red, Kings of Leon en Sean Paul op tijdens de opening of sluiting van het winterseizoen in Ischgl.

Meer details vind je hier.

Chalet.nl grote banner 900-600

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...