Gerlos Helen vermaakt zich prima en stuit op Saharastof

Gerlos Helen de Viet

Gerlos Helen vermaakt zich prima en stuit op Saharastof

Helen komt vandaag met deel 2 van haar bezoek aan Gerlos.

“Zoals jullie hier op de site hebben kunnen lezen zitten wij in Gerlos! Wat is het genieten. De Zillertal Arena strekt zicht uit van Zell am Ziller, via Gerlos, naar Königsleiten en tot Hoch Krimml/ Gerlos platte. Het is een leuke Ski Safari maar dan moet je wel doorknallen en niet blijven plakken op een fijne piste 😉

Op maandag begon de dag met ski-les! We hebben voor onze 5 en 8 jarige dag-lessen geboekt op maandag, dinsdag en woensdag. Vandaag maken we kennis met Sam en Bo van Michi’s schischule. Het fijne aan deze ski-school is dat álle leraren Nederlands spreken. De kinderen mochten bij het inschrijven een cadeautje met Mascotte Billy uitkiezen en ze hebben beide voor komende dagen een hesje.

De regel in huis bij ons is “ als je met je skileraar van de zwarte piste bent geweest mag je ook met ons van de zwarte” …  Pim was dus op dag 1 al van de zwarte Piste in Zell am Ziller geweest. Noor bleef rond het Arena Center skiën en had veelal blauw en beetje rood geskied.  Beide kwamen ze super enthousiast terug na de les. Fijn !

Noor was moe na een dag skiën en wilde met de gondel terug, de mannen namen de dalafdaling.

Helen de Viet FANtastisch Oostenrijk buffy

Saharastof!

Terwijl de jongste twee weer aan het skiën zijn ga ik met de oudste op pad. We skiën naar de Gerlos platte, onze middelste is daar ook met zijn ski klasje, kunnen we hem even hallo zeggen en zelf wat leuke pistes onveilig maken.
De temperaturen schieten helaas wel omhoog en dat is wel te merken aan de sneeuw. Voor goede sneeuw is het dus raadzaam zo hoog mogelijk te blijven maar om op de Gerlos Platte te komen moeten we toch afdalen.

We hebben heerlijk geluncht aldaar in de Platnalm AANBEVELING! Na de lunch pakken we de lift naar boven en terwijl wij even op de foto gaan met Funty( mascotte olifant van de Zillertal Arena ) zien we de saharawolk aankomen, bizar gezicht, wel gaaf zeg…

Gerlos Saharastof

Als we om 15 uur iedereen weer van les hebben opgehaald doen we een drankje en na nog een rondje boven nemen we de dalafdaling met zijn allen terug naar de isskögel gondel dalstation.
Top dag!”

Helen de Viet kids Gerlos

Ski Outlet Logo

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...