Gerlos, Jan Hoste maakt leuke video’s

Jan Hoste gerlos

Gerlos, Jan Hoste maakt leuke video’s. We krijgen zo af en toe mooie foto’s en video’s van Jan Hoste vanuit Gerlos. Deze video’s willen we nu ook op deze website plaatsen want Jan laat altijd een hele mooie omgeving zien. Dit keer twee video’s die zijn gemaakt in de omgeving van Gerlos.

De eerste is in augustus 2020 gemaakt en Jan was met de hond op pad die het erg naar zijn zin had op deze zeer warme dag. De tweede video daarbij is Jan er op uitgetrokken, uiteraard met hond, na de gevallen sneeuw van eind september 2020.

Wij hopen dat Jan nog meer video’s met ons gaat delen het komende winterseizoen.

Jan Hoste Gerlos met hond

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Bluetribe 1200x400

Turner Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...