Gerlos Konigsleiten in de zomer wat een uitzicht!

Gerlos koeien

Gerlos Konigsleiten in de zomer wat een uitzicht! In de winter is het altijd goed toeven in de Zillertal Arena. Maar hoe zou het er toch uitzien in de zomermaanden. Zelf zijn we er niet geweest maar we kregen een aantal foto’s en een video toegzonden van Richard.

Richard verbleef een aantal dagen in Königsleiten en dat was nu precies in de tijd dat er een hittegolf was. Dus wat doe je dan? Om toch iets van verkoeling op te zoeken hoog de bergen in gegaan. Maar zo te zien had hij dat idee niet alleen. De koeien waren ook aanwezig op de alm. Voor het mooie uitzicht stonden deze koeien net even in de weg.

Maar wat een plaatje is het toch…. kijk maar eens hieronder.

Gerlos FANtastisch uitzicht

De sneeuw is nog goed te zien op de bergen die toch echt wel boven de 3000 meter heen gaan.

Gerlos

Maar toen wij het het plaatje hierboven zagen deed dat ook weer eens denken aan een mooie winterse afdaling die je daar aan de overkant kunt maken. Aan de linkerkant van de foto is de Plattenkogel en daar hebben we onderstaande video gemaakt met de helmcamera. Krijgen jullie al zin in de wintersport? Bij ons begint het alweer een beetje te kriebelen…

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht