Gerlos Laatste dag en Rodelen!

Gerlos Rodelen

Gerlos Laatste dag en Rodelen!

“Voor ons is helaas de laatste dag alweer aangebroken, gelukkig komt het zonnetje weer wat sterker tevoorschijn maar is het ook wat kouder dan gisteren waardoor de sneeuw ook beter is. Vandaag gaan we gewoon in Gerlos de berg op.  Nog even wat laatste kilometers maken.
Er is toch niks leukers dan met zijn allen de berg af suizen.
Vandaag is het ook “fotodag” oftewel iedereen heeft van te voren te horen gekregen dat ze vandaag wel op de foto moeten .. zonder te morren! ( viel nog niet mee voor de tiener )

Gerlos Fam Helen de Viet

We gaan lekker hoog op de berg skiën, daar is de sneeuw nog heerlijk. In het dal liep de temperatuur echter stevig op dus dat beloofd flink wat dooi.

Rond de middag nemen de mannen de zwarte 36 .. Dat bleek met alle pap voor onze middelste toch wel zwaar. De dames gaan alvast bij de umbrella bar een plaatsje zoeken.

Na de lunch ( met verse pizza uit houtgestookte oven…) nemen we de lift naar boven en nemen we de rode 38 naar beneden. Oprecht onze “lievelingspiste”, ook hier zijn er veel bospaadjes naast de piste waar je lekker sprongetjes kan maken en dat is voor de kinderen toch wel supertof.
Ook is er een halfpipe voor de liefhebbers.

Zillertal Arena Funty

Na een laatste familie foto bij Funty terug bij het Arena Center gaan we naar beneden de spullen in leveren, we hebben namelijk nog een activiteit als toetje vandaag. We gaan rodelen op Gerlosstein. We dalen hiervoor een flink stuk de Gerlospas af naar beneden. Lager betekent ook warmer, en warmer betekent meer pap… We huren rodelsleetjes ( 8 euro per slee) en gaan met de gondel naar boven ( zit bij je zillertal pas inbegrepen).

Het zonnetje beleefd zijn gouden uurtje en de uitzichten zijn prachtig onderweg. De rodelbaan is maar liefst 7 kilometer lang en is echt te leuk! Wel nat….. hahahaah kletsnat komen we aan. Mijn moederhart is stiekem blij met de pap anders is de baan nóg sneller! Een heel geschikte manier om onze topweek af te sluiten.”

Zillertal Arena Gerlos rodelen Helen de Viet

Helen, bedankt voor je diverse bijdrages van afgelopen week maar we hebben begrepen dat je binnenkort in Samnaun zit. We zijn ook stiekem benieuwd wat je daar gaat beleven.

Gerlosstein rodelen

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...