Gesloten dalafdaling Zell am Ziller niemand kon blijven staan!

Zillertal Arena Dalafdaling

het laatste stukje zwarte piste naar Zell am Ziller…. hier zie je zo een aardige video

Gesloten dalafdaling Zell am Ziller niemand kon blijven staan!

We kregen een video onder ogen die op Tiktok is geplaatst. De piste herkennen wij uit duizenden. Het is de zwarte piste die naar het dal gaat van Zell am Ziller.

Deze piste is geopend in januari 2016. Tot die tijd moest je altijd met de gondel naar beneden. We hebben deze afdaling destijds ook opgenomen en hebben altijd gewaarschuwd dat je behoorlijk geoefend moet zijn om daar naar beneden te kunnen. Over het algemeen is de piste zeker niet op alle stukken echt zwart te noemen. Er zijn drie steile passages waaronder die aan het einde. De foto zie je hierboven aan.

De piste was duidelijk aangegeven dat deze gesloten was en toch zijn er mensen van af gegaan…. Bekijk de beelden hieronder.

@merle_3000

Zur Aufklärung: Die Talabfahrt war gesperrt und nein hier mangelt es nicht an können, niemand kam die piste mehr runter, auch die Skilehrer nicht!#ski #unfall #fy #crash

♬ Originalton – Merle3000

We laten jullie ook  nog de video zien die wij jaren geleden hebben opgenomen bij veel betere omstandigheden.

Zillertal Arena Dalafdaling

Dalafdaling Zell am Ziller


Zillertal Arena Dalafdaling

Dalafdaling Zell am Ziller

Komend weekend gaat er ook hier weer sneeuw vallen. Wellicht dat de dalafdaling dan weer normaal af te komen is.

Snowworld Banner 1250 900

SnowWorld Kerst 1250x900

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×