Getuigen gezocht na ski ongelukken in Brixen im Thale en Hochfügen

Kitzbühel Walde Jannes Beterams

Getuigen gezocht na ski ongelukken in Brixen im Thale en Hochfügen

Gisteren zijn er in twee skigebieden ongevallen gebeurd waarop de politie opzoek is naar getuigen of betrokkenen. De twee ongelukken deden zich voor in Brixen im Thale en Hochfügen.

Brixen im Thale

Een 75-jarige skiër liep maandag een schouderbreuk op in SkiWelt Wilder Kaiser Brixental. Volgens de politie heeft er omstreeks 10:15 uur een botsing plaatsgevonden met een tot dan toe onbekende skiër op de blauwe piste nr. 6a (afdaling Holzalm). De 75-jarige moest met de helikopter van de spoedarts naar het ziekenhuis van Kufstein worden overgevlogen. Ter verduidelijking van de gang van zaken bij het ongeval worden informatieverschaffers of getuigen opgeroepen zich te melden bij de politie in St. Johann in Tirol (tel. 059133/7208).

Hochfügen

In het skigebied Hochfügen remde een 31-jarige skiër rond 11.30 uur op het onderste deel van piste nr. 1. Een andere skiër skiede vervolgens van links over zijn ski’s. De 31-jarige viel en verwondde zijn pols. De tweede deelnemer viel niet en vervolgde zijn reis zonder te stoppen. De skiër wordt beschreven als lang en slank. Hij droeg een lichtblauwe broek en jas. Informatieverstrekkers of getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Ried in het Zillertal (tel. 059133/7253)

Mochten er lezers zijn die getuigen waren, schroom dan niet om de politie te bellen.

bron: Tiroler Tageszeitung

Superskicard

© superskicard.com

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Bluetribe 1200x400

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht