Geweldige video over Oostenrijk

Krimml waterval

Geweldige video over Oostenrijk, onderstaande video kwamen we op Youtube tegen van Filmspektakel.Deze video is al door meer dan 1,1 miljoen mensen gezien en dat zouden nog veel meer mensen moeten doen.

Wat een geweldige video die veel laat zien van oostenrijk in hele korte tijd. Deze video staat voor ons echt centraal voor Fantastisch Oostenrijk.

Maar er is natuurlijk veel meer te zien dan alleen in dit korte filmpje wordt beschreven. Wat zou er volgens jullie nog in moeten? Volgens ons zouden er toch veel meer van onderstaande shots opgenomen moeten worden. Daar worden wij nou vrolijk van.

Ook kun je denken aan een mooie drone video opgenomen bij de Krimmler watervallen. Recent hebben we daar nog een artikel over geschreven. Die is ook hier weer is te lezen.

Ook willen we jullie er op attenderen dat je met je e-mailadres kunt inschrijven op de nieuwe site. Laat je e-mailadres achter en wij laten je weten wanneer de nieuwe site live gaat. Op www.fantastischoostenrijk.nl kun je je e-mailadres achterlaten.

Ons ook al toegevoegd op Instagram? #fantastisch_oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...