Glemmride 2022 na twee jaar afwezigheid

Glemmride Saalbach

© saalbach.com, Yvonne Hörl

Glemmride 2022 na twee jaar afwezigheid

Eindelijk weer na twee jaar afwezigheid Glemmride 2022. Nog een paar dagen te gaan en dan mag het eindelijk weer. Twee jaar kon het niet door de pandemie, het wachten wordt eindelijk beloond.

Zoals eerder gemeld zal de 6e editie van 7 tot 19 juli gehouden worden. Hinterglemm is het toneel van het Glemmride Bike Festival verspreid over vier dagen waarbij het centrum omgetoverd wordt tot een uniek festivallandschap. Ook dit jaar heeft dit evenement een programma vol hoogtepunten met fietsthema’s, sterren uit de scene zoals Fabio Widmer en live bands als Turbobier en Texta garanderen een onvergetelijk weekend in het Home of Lässig.

Glemmride Saalbach

© saalbach.com. Klaus Listl

Glemmride

Het Glemmride festival is een jaarlijks terugkerende evenement waarin de fiets/mountainbike centraal staat in diverse disciplines. Dit jaar is het alweer de 6e editie van dit evenement, waarbij de combinatie benen, twee wielen, een ketting, paar trappers en een hoop techniek centraal staan. Alles wordt bijgestaan door verschillende live acts.

In het weekend zullen in het Skicircus de volgende disciplines te zien zijn.

Meer info ga naar glemmride.at, wil je precies weten wanneer er wat staat te gebeuren klik dan hier.

Bron: Saalbach.com

 

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Oostenrijkse Winkel grote banner

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht