Glemmride festival 2023 in Saalbach Hinterglemm

Glemmride festival 2023 in Saalbach Hinterglemm

Glemmride festival 2023 in Saalbach Hinterglemm. Ook dit jaar komen de internationale sterren van de mountainbikescene weer samen in het Bike Eldorado Saalbach Hinterglemm

Het Glemmride festival is een jaarlijks terugkerende evenement waarin de fiets/mountainbike centraal staat in diverse disciplines. Dit jaar is het alweer de 7e editie van dit evenement, waarbij de combinatie benen, twee wielen, een ketting, paar trappers en een hoop techniek centraal staan. Alles wordt bijgestaan door de beste dj- sound en live-acts van verschillende genres zorgen alle vier de dagen voor een geweldige sfeer op het hele terrein.

In het weekend zullen in het Skicircus de volgende disciplines te doen zijn.

Meer info ga naar deze link.

Bron: Saalbach.com

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...