Glemmride Rally Bike & Win

Enduro in Saalbach
Enduro in Saalbach © saalbach.com, Hansi Heckmair

GlemmRide Rally Bike & Win. De jaarlijkse GlemmRide Bike Festival ging dit jaar niet door en wordt verplaatst naar volgend jaar, de rede is inmiddels wel bekend. Maar dat weerhield de organisatoren van dit festival er niet van om toch iets te organiseren.

De GlemmRide Rally is een evenement voor iedereen waar een fietsvakantie gewonnen kan worden. Wie meedoet moet in één dag alle 6 gondels in Saalbach Hinterglemm gebruiken, een makkie denk je maar de moeilijkheid zit het hem in de volgorde.

GlemmRideRallye

glemmriderallyeOm mee te kunnen doen aan de prijzen moeten alle 6 gondels en paden in Saalbach Hinterglemm binnen één dag worden gedaan worden. De tijd is niet belangrijk maar de juiste volgorde is de moeilijkheid. Heb je alles in de juiste volgorde afgewerkt en volgens de instructies in de GlemmRideRallye RoadMap, dan kom je terecht in de Hall of Fame en maakt kans op toffe prijzen nadat de GlemmRideRallye is afgelopen.

In deze roadmap staan alle belangrijke hints in om de rally in de juiste volgorde af te leggen. De evaluatie zal gebeuren met het fietskaartje. Aan het einde van de fietsdag kan je met het fietsticket je aanmelden op de website van Skiline. Na afloop van de GlemmRideRallye wordt de badge ontgrendeld en komt de deelnemer terecht in de Hall of Fame, die tevens een loterijpot is.

Prijzen.

  • Alle deelnemers die in de Hall of Fame terecht zijn gekomen kunnen kans maken op één van onderstaande prijzen.
    3 x verblijf voor 3 nachten voor 4 personen tijdens GlemmRide Bike Festival 2021 in een hotel incl. halfpension, JOKER CARD & Bike Ticket voor de grootste fietsregio van Oostenrijk.
  • 10 x functionele overhemden van Maloja uit de Saalbach collectie
  • 10 x Fietskaartjes voor 1 dag

De GlemmRideRallye kan alleen worden gedaan in de periode van 1 tot 5 juli 2020, mee doen kan door je fietsticket te registreren. Op 8 juli zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Meer informatie Saalbach.com

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Grote Banner Chalet Bramberg

Banner Chalethuren Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht