Gletscherexpress Pitztaler Gletscher vandaag laatste rit

Pitztaler Gletsjer 21 november 2021 treintje

Gletscherexpress Pitztaler Gletscher vandaag laatste rit

Vorige week waren we nog actief op deze gletsjer en uiteraard om boven te komen hebben we nog in de Gletscherexpress gezeten. Wij wisten toen niet dat dit ons laatste ritje was in deze “trein” . De Gletscherexpress brengt je op een plateau op de Pitztaler Gletsjer en dat op een hoogtre van 2.840 meter.

Toen we ook weer aan het einde van de dag naar beneden gingen met deze trein stond ook even de camera aan. Je ziet precies hoe het in deze tunnel is en ook staat er op dat in het midden de twee treinen elkaar passeren.

15 juli 2022 zijn er nieuwe treinstellen die voor meer comfort gaan zorgen. Recent hebben we geschreven over deze nieuwe aanwinst en dat kun je HIER nog nalezen.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Turner Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...