Gletscherwelt Weissee de afdalingen VIDEO

GletscherWelt Weissee

Gletscherwelt Weissee de afdalingen VIDEO

Recentelijk waren we in Gletscherwelt Weissee en daar hebben we al een video update van gemaakt. Deze kun je HIER nog terug zien. Het zou maar zo kunnen dat wij daar binnenkort toch maar weer eens gaan kijken op een mooie dag, wellicht as zondag (18 februari 2024). De sneeuw kwaliteit was daar afgelopen week dik in orde en de verwachting is dat deze zeker niet achteruit is gegaan.

Nu hebben we ook van de afdalingen, met kaiserwetter, een video gemaakt. Deze kunnen jullie hieronder bekijken.

Wijnen Astrid & Thérèsa

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×